Allergiák természetes kezelése – Allergiásoknak 5 percben

Allergiák természetes kezelése

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében. Legyen a szappankészítés újra olyan természetes az otthonokban, mint régen!

Allergiák természetes kezelése, Dr. Sigfrid Flade

Az 5 perces könyvajánló sorozatban ezúttal egy olyan kötetet mutatok be, melynek – bár 1999-ben jelent meg magyarul – minden allergiás könyvespolcán ott  helye.
A magyar kiadást Dr. Balaicza Erika szerkesztette, akinek a nevével már találkozhattál, ha allergológus szakértőt kerestél a neten, de ismerősen csenghet a neve közösségi oldalak orvos-ajánló posztjaiból is.

A könyv jól tagolt, azoknak külön ajánlom, akik szeretik a kéthasábos tördelést az oldalon belül, a képeket és a színes hátterű kiemeléseket.

Milyen folyamatok játszódnak le az allergia során?

Amikor az allergiát kiváltó anyagok kapcsolódnak egy különleges immunsejt (masztocita) felszínén található fehérjeanyaghoz, az immunglobulin E-hez (IgE), akkor a masztocitából egy speciális szövethormon, azaz hisztamin szabadul fel.

Mi váltja ki az allergiát?
(Dr. Sigfrid Flade)

#1 Penészgombák

#2 Atkák

#3 Házipor

#4 Állatok

#5 Virágpor

Az allergia kezelése

A szerző a szénanátha, az asztma, a neurodermatitisz és az élelmiszer-allergia kialakulását, tüneteit bemutatva ismerteti a hagyományos kezeléseket és a biológiai kezeléseket is.
Még több infó a kötetben, KATT A KÉPRE!

Allergiák természetes kezelése

KATT a képre, ha érvényesítenéd a Libri partnerkedvezményedet!

Képek: http://bit.ly/2cu2CAq 

Nézd meg, lesz-e mostanában ingyenes élő, online webinár! Amennyiben tartok ilyet, máris csatlakozhatsz ITT.

Regisztrálok!

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com