Kézműves vállalkozás

Kézműves vállalkozás

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében. Legyen a szappankészítés újra olyan természetes az otthonokban, mint régen!

Kézműves vállalkozás – Indultunk az Év Anyavállalata 2016 versenyen

Olvasd el a pályázatunkat és ha egyet értesz azzal, hogy fontos ÜGY a kézművesek támogatása, akkor nyomj egy-egy lájkot a pályázatunk végén! A szavazás mindössze ennyi, semmit sem kell megadnod hozzá.
Benke Évivel nem szeretünk (és nem is szoktunk) magunkról beszélni, de a pályázat miatt muszáj volt, tehát ha kíváncsi lennél arra, hogyan is kezdtük el és mi mozgat bennünket, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy „megismerkedj” velünk 🙂

Kézműves vállalkozás – Az én „történetem”

Hogyan jutottunk el a Kézműves vállalkozás életre hívásáig?
Én így (részlet a pályázat szövegéből):

„Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
A szappankészítő üzlet beindítását mentoráló konzultációk alkalmával rendre felmerült az igény a partnerek részéről, hogy beszéljünk az üzleti részről is. Nagyon sok kérdést kaptam az induló vállalkozással kapcsolatban, ami nem a szappankészítő szakmai vonalat érintette, hanem a vállalkozás módszertanát feszegette.
A kézművesség reneszánszát éli, az emberek újra felfedezték az egyediséget, mint az egyéniség kifejezési formáját. Ugyanakkor már annyit hallották magukról a kézművesek azt, hogy távol áll tőlük az eladás, az üzlet világa – hogy kezdik elhinni még azok is, akikre ez nem igaz. Benke Évivel jól ismerjük a problémáikat, hiszen ugyanezek okoztak az induláskor nekünk is gondot. A Kézművesvállalkozas.hu közös projektünk keretein belül megmutatjuk nekik, hogy valójában ugyanolyan fejlődőképesek, mint bárki más a kezdő vállalkozók közül és segítünk az önfoglalkoztatóvá válásban, majd a továbblépésben is.”

Ha a fenti linkekre vagy erre képre kattintasz, elolvashatod Benke Éva és az én történetemet is, ha pedig azonosulni tudsz az üggyel, amit képviselünk, akkor köszönettel fogadjuk a szavazatodat egy like formájában.

Kézműves vállalkozás

A Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás projektet azzal is támogathatod, ha követsz bennünket a Facebook oldalunkon itt.

Ha a Rügyfakasztó csomagot szeretnéd megvásárolni, azt itt teheted meg:
Rügyfakasztó – Online tudáscsomag kézműveseknek

Kézműves vállalkozás

Nézd meg, lesz-e mostanában ingyenes élő, online webinár! Amennyiben tartok ilyet, máris csatlakozhatsz ITT.

Regisztrálok!

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com