Kézműves vállalkozás

Kézműves vállalkozás

Kézműves vállalkozás – Indultunk az Év Anyavállalata 2016 versenyen

Olvasd el a pályázatunkat és ha egyet értesz azzal, hogy fontos ÜGY a kézművesek támogatása, akkor nyomj egy-egy lájkot a pályázatunk végén! A szavazás mindössze ennyi, semmit sem kell megadnod hozzá.
Benke Évivel nem szeretünk (és nem is szoktunk) magunkról beszélni, de a pályázat miatt muszáj volt, tehát ha kíváncsi lennél arra, hogyan is kezdtük el és mi mozgat bennünket, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy “megismerkedj” velünk 🙂

Kézműves vállalkozás – Az én “történetem”

Hogyan jutottunk el a Kézműves vállalkozás életre hívásáig?
Én így (részlet a pályázat szövegéből):

“Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
A szappankészítő üzlet beindítását mentoráló konzultációk alkalmával rendre felmerült az igény a partnerek részéről, hogy beszéljünk az üzleti részről is. Nagyon sok kérdést kaptam az induló vállalkozással kapcsolatban, ami nem a szappankészítő szakmai vonalat érintette, hanem a vállalkozás módszertanát feszegette.
A kézművesség reneszánszát éli, az emberek újra felfedezték az egyediséget, mint az egyéniség kifejezési formáját. Ugyanakkor már annyit hallották magukról a kézművesek azt, hogy távol áll tőlük az eladás, az üzlet világa – hogy kezdik elhinni még azok is, akikre ez nem igaz. Benke Évivel jól ismerjük a problémáikat, hiszen ugyanezek okoztak az induláskor nekünk is gondot. A Kézművesvállalkozas.hu közös projektünk keretein belül megmutatjuk nekik, hogy valójában ugyanolyan fejlődőképesek, mint bárki más a kezdő vállalkozók közül és segítünk az önfoglalkoztatóvá válásban, majd a továbblépésben is.”

Ha a fenti linkekre vagy erre képre kattintasz, elolvashatod Benke Éva és az én történetemet is, ha pedig azonosulni tudsz az üggyel, amit képviselünk, akkor köszönettel fogadjuk a szavazatodat egy like formájában.

Kézműves vállalkozás

A Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás projektet azzal is támogathatod, ha követsz bennünket a Facebook oldalunkon itt.

Ha a Rügyfakasztó csomagot szeretnéd megvásárolni, azt itt teheted meg:
Rügyfakasztó – Online tudáscsomag kézműveseknek

Kézműves vállalkozás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..