Magok szappanban – Mit és hogyan alkalmazz?

magok a szappanban

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében.

Magok szappanban

Milyen magokat lehet beletenni a szappanba?
Mire figyelj, amikor kiválasztod a fajtáját, és mire számíts a színét illetően?

Szeretünk a szappanunkba magocskákat tenni, ki ezért, ki azért.

Érdekesebbé teheted vele a szappant

Bőrradírozó hatása lehet a megfelelő mosakodási módszer mellett

Így csináld, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés

A magocskákkal vigyázni kell.
Ha nem elég finom szemcsés, akkor felsérthetik a bőrt használat közben, csúnya sérülést okozva.

#1 Ha friss zöldségből vagy gyümölcsből nyered a magokat, előbb szárítsd meg őket.

#2 Őröld finomra a szárított magokat, ha nagyobbak egy mákszemnél!
Van, aki az egész mákszemeket is túl nagynak és durvának érzi a bőrén szappanban.

#3 Az őrléshez használhatsz elektromos háztartási kávédarálót, de a mozsarat is be lehet vetni.

#4 Ne számíts arra, hogy a magok a szappanban színezésre használhatók. Egyrészt ahhoz akkor a mennyiséget kellene beletenni a szappanmasszába, hogy a végén egy dörzsis, kemény, habkő jellegű szappanod lenne, másrészt a lúgtól meg fognak barnulni.

#5 Ne lepődj meg, ha tömbszappant készítesz magokkal, mert a szeletelésnél apróbb-nagyobb csíkokat húznak a darabok a szappanszeletek felületén.
Ettől csak szebb lesz.

Ha mégis kísérleteznél a színnel, akkor próbáld ki ezt a módszert:

Magok szappanban, TIPP:

A készen vett kukoricadara is megfelel a célra, ha nincs darálód, vagy magod 😉

Ha nem akarsz lemaradni a további tippekről, akkor itt kérhetsz értesítést

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com