CSISZÁR ANDREA

szappankészítő mester, oktató

33 évig könyvtáros voltam, ezért kérdésedre vagy azonnal tudom a választ, vagy 2 perc alatt megtalálom. Alapos, lényeglátó vagyok, rendszerben és logikusan gondolkodom. Tanítványaim imádják, ahogyan magyarázok. Ezt ők mondják így laughing

10 éve foglalkozom a szappankészítéssel. Támogató online birodalmamat szenvedélyes tanulással és munkával saját magam építettem fel.

2020 novemberében cseréltem eredeti hivatásomat a szappankészítés oktatására.

csiszar_andrea_szappanmentor

Misszió

“Legyen a szappankészítés újra olyan természetes a magyar háztartásokban, akár a főzés.”

csiszar_andrea_szappanmentor

Ahol találkozhattunk már

Ökosuli Komplex Iskola interjú, 2021
Üzletanyu Konferencia 2019, előadó
Ridikül.hu interjú, 2016
Év Anyavállalata különdíj, 2016
Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás szakmai nap előadó, 2015
Szappankészítő konferencia előadó, 2014

Miben számíthatsz rám?

Eredetileg össze akartam gyűjteni, milyen képesítéseket és végzettségeket szereztem a 33 év alatt… végül mégse teszem ide. És nemcsak azért, mert 16 pont volt, és igazán bénán nézett ki emiatt laughing

Inkább hozzád szeretnék szólni. Azt szeretném hogy lásd, hogyan foglak segíteni a szappankészítés szivárványos útján. Ez az út nem mindig könnyű. És hidd el, nemcsak a lúghasználat miatt nem az.

Ha megtanulod az elejét, néha jól fog jönni, ha valaki fogja a kezed, és biztat. Ha megkérdezhetsz valakit, aki nem foghegyről válaszol valami szakmai halandzsát. Aki jól emlékszik saját baklövéseire – és neked ezeket nem engedi elkövetni.

csiszar_andrea_szappanmentor6

10 éve kitartóan itt vagyok – és leszek is. Elvégeztem a szappansulit, kaptam mesterlevelet. De az igazi kaland csak ekkor kezdődött ám. Persze, a tanulmányok és a munkatapasztalat fontosak. Ezeknek köszönhetem, hogy 33 évig hittel, lendülettel, és őszinte motivációval dolgoztam az eredeti szakmámban, egy remek munkahelyen, fantasztikus emberek között.

Ezeknek, és nekik is köszönhetem, hogy jártasságot szereztem a felnőttoktatásban, így eredményesen és hatékonyan tudlak oktatni is, segíteni is. A tanítványaim mindig kiemelik, hogy türelmesen, világosan, logikusan felépítve magyarázok nekik. Neked is így fogok.

A minőségmenedzsmentben kamatoztathattam a rendszerben való gondolkodásomat. Ez az alapja a saját módszertanomnak, és a világosan felépített  oktatási folyamatoknak, de az “ügyfélszolgálatomnak” is. És mindebben Te vagy a középpontban, mert amit itt látsz, azt nem magamnak építettem, hanem Neked.

Én csak élvezem ezt az utat – hiszen az erősségeimet élem.

 

Neked mi az erősséged? Velem tartasz?

Ráérsz most egy kicsit? Ismerj meg jobban!

Nézz be

Biztonságos szappankészítés para nélkül.
Velem sima ügy.

 

neked

csiszar_andrea_szappanmentor6
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com