CSISZÁR ANDREA

szappankészítő mester, oktató

33 évig könyvtáros voltam, ezért kérdésedre vagy azonnal tudom a választ, vagy 2 perc alatt megtalálom. Alapos, lényeglátó vagyok, rendszerben és logikusan gondolkodom. Tanítványaim imádják, ahogyan magyarázok. Ezt ők mondják így laughing

10 éve foglalkozom a szappankészítéssel. Támogató online birodalmamat szenvedélyes tanulással és munkával saját magam építettem fel.

2020 novemberében cseréltem eredeti hivatásomat a szappankészítés oktatására.

csiszar_andrea_szappanmentor

Misszió

“Legyen a szappankészítés újra olyan természetes a magyar háztartásokban, akár a főzés.”

csiszar_andrea_szappanmentor

Ahol már olvashattál rólam

  • Nyárzáró adás, DunaTV Nyár21, Révfülöp, kézművesek bemutatója
  • Interjú és szappankészítés élő adásban a DunaTV Nyár 2021 műsorában
  • Szappancsodákat készít, gyártásukat pedig oktatja, Délmagyarország napilap interjú, 2021
  • Ökosuli Komplex Iskola interjú, 2021
  • Üzletanyu Konferencia 2019, előadó
  • Ridikül.hu interjú, 2016
  • Év Anyavállalata különdíj, 2016
  • Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás szakmai nap előadó, 2015
  • Szappankészítő konferencia előadó, 2014

Miben számíthatsz rám?

Eredetileg össze akartam gyűjteni, milyen képesítéseket és végzettségeket szereztem a 33 év alatt… végül mégse teszem ide. És nemcsak azért, mert 16 pont volt, és igazán bénán nézett ki emiatt laughing

Inkább hozzád szeretnék szólni. Azt szeretném hogy lásd, hogyan foglak segíteni a szappankészítés szivárványos útján. Ez az út nem mindig könnyű. És hidd el, nemcsak a lúghasználat miatt nem az.

Ha megtanulod az elejét, néha jól fog jönni, ha valaki fogja a kezed, és biztat. Ha megkérdezhetsz valakit, aki nem foghegyről válaszol valami szakmai halandzsát. Aki jól emlékszik saját baklövéseire – és neked ezeket nem engedi elkövetni.

csiszar_andrea_szappanmentor6

10 éve kitartóan itt vagyok – és leszek is. Elvégeztem a szappansulit, kaptam mesterlevelet. De az igazi kaland csak ekkor kezdődött ám. Persze, a tanulmányok és a munkatapasztalat fontosak. Ezeknek köszönhetem, hogy 33 évig hittel, lendülettel, és őszinte motivációval dolgoztam az eredeti szakmámban, egy remek munkahelyen, fantasztikus emberek között.

Ezeknek, és nekik is köszönhetem, hogy jártasságot szereztem a felnőttoktatásban, így eredményesen és hatékonyan tudlak oktatni is, segíteni is. A tanítványaim mindig kiemelik, hogy türelmesen, világosan, logikusan felépítve magyarázok nekik. Neked is így fogok.

A minőségmenedzsmentben kamatoztathattam a rendszerben való gondolkodásomat. Ez az alapja a saját módszertanomnak, és a világosan felépített  oktatási folyamatoknak, de az “ügyfélszolgálatomnak” is. És mindebben Te vagy a középpontban, mert amit itt látsz, azt nem magamnak építettem, hanem Neked.

Én csak élvezem ezt az utat – hiszen az erősségeimet élem.

 

Neked mi az erősséged? Velem tartasz?

Ráérsz most egy kicsit? Ismerj meg jobban!

Nézz be

Biztonságos szappankészítés para nélkül.
Velem sima ügy.

 

neked

csiszar_andrea_szappanmentor6
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com