CSISZÁR ANDREA

szappankészítő mester, oktató

Talán Te is szembesültél már azzal, hogy tengernyi, egymásnak ellentmondó, zűrzavaros infót találni a neten a házi szappankészítésről, ráadásul lúggal kell dolgozni.

Én azért tartok kisebb-nagyobb gyakorlat-orientált kurzusokat kreatív, sokoldalúan tudatos hölgyeknek, hogy végre ők is megtanuljanak otthon önállóan, biztonságosan szappant készíteni.

Más hasonló szappan iskolákkal szemben én kivételes, alapossággal, rendszerszemlélettel, türelemmel és személyre szabott segítséggel fogom a kezüket.

33 évig könyvtáros voltam, ezért kérdésedre vagy azonnal tudom a választ, vagy 2 perc alatt megtalálom. Alapos, lényeglátó vagyok, rendszerben és logikusan gondolkodom. Tanítványaim imádják, ahogyan magyarázok. Ezt ők mondják így laughing

11 éve foglalkozom a szappankészítéssel. Támogató online birodalmamat szenvedélyes tanulással és munkával saját magam építettem fel.

2020 novemberében cseréltem eredeti hivatásomat a szappankészítés oktatására.

csiszar_andrea_szappanmentor

Misszió

„Legyen a szappankészítés újra olyan természetes a magyar háztartásokban, akár a főzés.”

csiszar_andrea_szappanmentor

Ahol már olvashattál rólam

  • Nyárzáró adás, DunaTV Nyár21, Révfülöp, kézművesek bemutatója
  • Interjú és szappankészítés élő adásban a DunaTV Nyár 2021 műsorában
  • Szappancsodákat készít, gyártásukat pedig oktatja, Délmagyarország napilap interjú, 2021
  • Ökosuli Komplex Iskola interjú, 2021
  • Üzletanyu Konferencia 2019, előadó
  • Ridikül.hu interjú, 2016
  • Év Anyavállalata különdíj, 2016
  • Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás szakmai nap előadó, 2015
  • Szappankészítő konferencia előadó, 2014

Miben számíthatsz rám?

Eredetileg össze akartam gyűjteni, milyen képesítéseket és végzettségeket szereztem a 33 év alatt… végül mégse teszem ide. És nemcsak azért, mert 16 pont volt, és igazán bénán nézett ki emiatt laughing

Inkább hozzád szeretnék szólni. Azt szeretném hogy lásd, hogyan foglak segíteni a szappankészítés szivárványos útján. Ez az út nem mindig könnyű. És hidd el, nemcsak a lúghasználat miatt nem az.

Ha megtanulod az elejét, néha jól fog jönni, ha valaki fogja a kezed, és biztat. Ha megkérdezhetsz valakit, aki nem foghegyről válaszol valami szakmai halandzsát. Aki jól emlékszik saját baklövéseire – és neked ezeket nem engedi elkövetni.

csiszar_andrea_szappanmentor6

11 éve kitartóan itt vagyok – és leszek is. Elvégeztem a szappansulit, kaptam mesterlevelet. De az igazi kaland csak ekkor kezdődött ám. Persze, a tanulmányok és a munkatapasztalat fontosak. Ezeknek köszönhetem, hogy 33 évig hittel, lendülettel, és őszinte motivációval dolgoztam az eredeti szakmámban, egy remek munkahelyen, fantasztikus emberek között.

Ezeknek, és nekik is köszönhetem, hogy jártasságot szereztem a felnőttoktatásban, így eredményesen és hatékonyan tudlak oktatni is, segíteni is. A tanítványaim mindig kiemelik, hogy türelmesen, világosan, logikusan felépítve magyarázok nekik. Neked is így fogok.

A minőségmenedzsmentben kamatoztathattam a rendszerben való gondolkodásomat. Ez az alapja a saját módszertanomnak, és a világosan felépített  oktatási folyamatoknak, de az „ügyfélszolgálatomnak” is. És mindebben Te vagy a középpontban, mert amit itt látsz, azt nem magamnak építettem, hanem Neked.

Én csak élvezem ezt az utat – hiszen az erősségeimet élem.

 

Neked mi az erősséged? Velem tartasz?

Ráérsz most egy kicsit? Ismerj meg jobban!

Nézz be

Biztonságos szappankészítés para nélkül.
Velem sima ügy.

 

neked

csiszar_andrea_szappanmentor6
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com