Hogyan kezdd el a szappankészítést?

A 4 legfontosabb dolog, amivel bőrkímélő természetes szappanokat készíthetsz + ingyenes videó MiniTréning

letöltöm most

AZ ÉLETED

szép és teljes, de most nagyon kellene valami új, hasznos is, és érdekes is. A vírushelyzet még téged is megvisel. Hiányzik valami most, ami leköt és új lendületet ad.

AZ MOST A PROBLÉMA,

hogy a tudás nem jön házhoz, ráadásul állítólag a szappankészítés kemény dió. Azt mondják, hogy „veszélyes”, meg hogy „drága”, és „nehéz megtanulni”.

MI LENNE,

ha tudnád, hogyan vágj bele, mire figyelj, mit szerezz be hozzá (és mit teljesen felesleges az elején)? Ha tudnád, hogyan kell olcsón elkezdeni, és biztonságosan dolgozni a lúggal?

A szappankészítés kemény dió lehet, ha nem tudod, hogyan is kezdj hozzá, mit vegyél hozzá, és mi van már meg eleve otthon a konyhaszekrényedben, hogyan legyél biztonságban.

De ha mindezekkel tisztában vagy, rövidesen saját készítésű vegyszer- és hulladékmentes natúr mosakodó- és mosószereket készíthetsz, ráadásul mindezt felesleges pénzkidobás nélkül.

Mindketten tudjuk, hogy a neten mindent össze lehet szedegetni apránként, de azt is tudjuk, hogy mindez rengeteg idő, ráadásul azt sem árt megnézni, mennyire megbízható egy forrás. Ez azért nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Ráadásul hogyan ítéld azt meg, hogy amit olvasol, az helyes infó-e? Tudnék mesélni arról, hány szakmailag teljesen hibás, hiányos szappanrecept, félreértés, tévhit, fals „módszertani szappankészítő leírás” kering a neten.

Vígasztal-e minket az a teljesen magától értedődő hozzáállásunk, hogy a közlő a legnagyobb jószándékkal írta le a veszélyes marhaságot (pardon)…?!

Amíg nem ismerünk valamit, addig hogyan értékeljük az információkat, leírásokat, szappanrecepteket?

 

Úgy fogod megtanulni, ahogyan infót választasz magadnak.
Mi lenne, ha jól választanád meg azt,  amiből tájékozódsz?

Indítsd el a videót!
(megtekintés: 3 perc)

Tisztán fogod látni, képes vagy-e rá, és hogy mi kell pontosan hozzá

Megtudod, hogy képes vagy-e önállóan szappant készíteni.

Elkerülsz egy nagy csomó felesleges kiadást.

Felméred, mi kell még ahhoz, hogy végre belevágj a szappankészítésbe.

Enyhülnek végre az életedet keserítő bőrtüneteid.

Csodás szappanokat fogsz alkotni.

Elindulsz a vegyszermentes bőrápolás és a hulladékmentes háztartás bevezetése felé…

Amire ehhez szükséged van:

1. Hiteles, helyes infókra

2. Támogatásra és motivációra

+ 6 részes videókurzus

EZ A TIÉD:

START =

A 4 legfontosabb dolog, amivel bőrkímélő természetes szappanokat készíthetsz

>>> Eszközök

>>> Alapanyagok

>>> Készségek

>>> Hogyan tanuld meg

+ 6 részes videó MiniTréning

Ki és miért mondja ezt neked?

Csiszár Andrea vagyok, 10 éve dolgozom  azon, hogy az otthoni szappankészítés újra olyan természetes legyen, akár a főzés. Vegyi hókuszpókusz nélkül tanítok szappankészítést.

A pazarlás- és kudarcmentes szappankészítésben segítelek. Itt nem találsz sallangokat és mellébeszélést, pontatlan leírásokat, vagy veszélyesen hibás recepteket. Amit leírok, azt kipróbáltam, működik.

Előadásokat, képzéseket, konzultációkat és tanácsadást tartok, szappanreceptkönyvemet sokan megelégedéssel használják.

Tanítványaim azt mondják, hogy jól és érthetően magyarázok, és azt is, hogy türelmes vagyok. Hálás vagyok nekik, sok mindent kapok tőlük, ami megszépíti az életemet. 

A szappankészítés Start-tal szeretnék hozzájárulni a szappankészítős sikereidhez, sugárzóan egészséges bőrödhöz, a családodról való természetes gondoskodásodhoz, és a Földet óvó háztartásvezetéshez. Remélem, hasznodra válik, és csatlakozol te is a Szappanmentor közösséghez.

Támogatlak az úton, élményteli szappanozást kívánok, mindent bele!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com