Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás: szakmai nap Szegeden

GYÜMÖLCSÖZŐ KÉZMŰVES VÁLLALKOZÁS

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében. Legyen a szappankészítés újra olyan természetes az otthonokban, mint régen!

Több éves, dédelgetett tervek válnak valóra március 3-án Szegeden.
Mi, kézműves vállalkozó(nő)k a Nőnap hetében megajándékozzuk magunkat egy olyan rendezvénnyel, ami egyszerre tanulás, motiváció és üzleti kapcsolat építés – és nem teljes a felsorolás!
Benke Évával, a Redbeedesign.hu tulajdonosával találtuk ki és szerveztük meg ezt a kézműveseknek szóló szakmai napot.
Évi művészek és kézművesek webdesignere, és akkor kezdődött az együttműködésünk, amikor belevetettem magam az Angyalom Szappan online megjelenésének kivitelezésébe és a szappanjaim csomagolástervének kidolgozásába.

Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás szakmai nap


Hogy hogyan lett egy gondolatcsírából a régió kézműves rendezvénye, arról nemsoká egy történetet is elmesélünk, most azonban a programra szeretném felhívni a figyelmedet.

Fantasztikus előadók fogadták el a felkérésünket!

Velünk lesz Szegeden, március 3-án

  • Vida Ágnes, aki a kézműves termékpiramisod megtervezésében és marketingterved összeállításában lesz segítségedre,
  • Vidi Rita, aki arról beszél, hogyan tudod a jobb agyféltekés kreatív írás módszerét kamatoztatni blog- és hírlevélírásban, a közösségi média platformjain,
  • Szombati Orsolya, aki kidolgozta a személyiségtípusokon nyugvó ögyfélkommunikáció módszerét, ami szuper eredményeket hoz mind a személyes, mind az online értékesítés területén.

Benke Éva és én is készülünk hasznos témákkal

  • Évi megismertet azokkal az elérhető arculati elemekkel, amik segítenek elindítani a kézműves vállalkozásodat, és azokkal is, amiket akkor használhatsz, ha már túl vagy a kezdeteken.
  • Én szintén gyakorlati tárgykörrel készülök: összegezzük, mi minden szükséges ahhoz, hogy ne vállalj a szükségesnél nagyobb kockázatot egy-egy rendezvény meghívás elfogadásával.

Az előadók bemutatását és a részletes programot itt találod, jelentkezz, élj a Koránkelő kedvezménnyel:

Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás – Marketing, szövegírás, offline megjelenés, arculat, kommunikáció – Nem csak kézműveseknek!

Szeretettel várunk a Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás Facebook közösségébe és az Eseményre is!

Gyümölcsöző Kézműves Vállalkozás

Nézd meg, lesz-e mostanában ingyenes élő, online webinár! Amennyiben tartok ilyet, máris csatlakozhatsz ITT.

Regisztrálok!

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com