Szappankészítő Konferencia LIVE

Szappankészítő Konferencia LIVE

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében. Legyen a szappankészítés újra olyan természetes az otthonokban, mint régen!A Magyar Szappankészítők Egyesületének idei konferenciájáról még nincsenek információk, viszont hasznosnak gondolom, ha addig is, míg lesznek, kitekintünk a nagyvilágba és figyelemmel kísérjük, mi foglalkoztatja a világ szappankészítőit 🙂

A Handcrafted Soap & Cosmetic Guild (HSCG) = Kézműves Szappan és Kozmetikai Egyesület egy nemzetközi szervezet, amely évente rendez konferenciát az Egyesült Államokban.
Azért, hogy minél többen részt vehessenek rajta, a helyszíneket vándoroltatják, a tavalyi konferencia Arizonában (Tucson) volt, erről itt olvashatsz híradást.

Idén egy posztsorozatban fogom figyelemmel kísérni, mi minden történik a 2015-ös konferencián.

Szappankészítő Konferencia LIVE

Nagyon izgalmas dolgokkal foglalkozunk majd:

  • Feltérképezzük a témákat,
  • az egyes napok eseményeit,
  • a legizgalmasabb szappanos előadásokat,
  • az előadókat,
  • a kiállítókat,
  • mi az a Soapers’ Showcase és milyen kategóriák vannak,
  • a konferencia szervezési oldalát, és
  • belesünk a szponzorált kísérőprogramokra is 🙂

2015-ben Indiana államban, Indianapolisban kerül megrendezésre a konferencia április 17. és 20. között, a Westin hotel-ben:

Szappankészítő Konferencia LIVE Szappankészítő Konferencia LIVE

Ha nem akarsz lemaradni a bejegyzésekről, kérd az ingyenes Szappankészítő Konferencia LIVE értesítőket!
Heti összefoglalókat fogsz kapni, így biztosan rajta tarthatod a szemed a nemzetközi szakmai trendeken anélkül, hogy keresgéléssel és fordítással kellene töltened az idődet.
Ezt most én teszem meg helyetted, csak kérned kell! 🙂

Miért jó még ez Neked?

Mert részletesen és magyarul olvashatsz a Szappankészítő Konferencia LIVE  szappanos témáiról, a szemináriumokról, de nem hagyom ki az érdekességeket, látványosságokat sem, sőt, utánajárok annak is, kik és milyen munkáikra kapják az idei szappanverseny díjait!
Mert nap nap után ezer dolgod van és már most biztos vagy abban, hogy úgyis megfeledkezel arról, hogy hétről hétre átkattints és olyan részletesen el tudd olvasni a konferencia anyagait, mint amennyire vágysz  rá, hogy megismerd.… vagy kövess a Facebook oldalon, ahol minden Szappankészítő Konferencia LIVE posztot megosztok, IDE KATTINTS (be kell lépni hozzá az oldalra).

Forrás: http://www.soapguild.org
Kiemelt kép: Kalina Naturals, http://www.soapguild.org

Nézd meg, lesz-e mostanában ingyenes élő, online webinár! Amennyiben tartok ilyet, máris csatlakozhatsz ITT.

Regisztrálok!

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com