Tripla+1 rizsszappan – Videósorozat /5.

https://tudastar.szappanmentor.hu/tanfolyam/kremes-kenyeztetes-tejes-szappanokkal-mesterkurzus-basic/

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében. Legyen a szappankészítés újra olyan természetes az otthonokban, mint régen!

Tripla + 1 rizsszappan a Krémes kényeztetés tejes szappanokkal Mesterkurzusról a videósorozatban, amiben a szappanok habzását nézheted meg, olvasd tovább!

Tripla + 1 rizsszappan videóval

A rizs a keleti nők bőrápolásában jelentős szerepet tölt be. A legismertebb a rizsvíz felhasználása. A főzés előtt több körben, folyó víz alatt megmossák a rizst. Az első vizet nem érdemes felfogni, mert szennyeződéseket és vegyszermaradványokat tartalmazhat, de a második, harmadik lé már értékes lehet arcmosásra.

Szappankészítéshez leggyakrabban rizstej formájában alkalmazzák a rizst, de ez a felhasználásnak csak az egyik lehetséges módja. A mesterkurzuson 4 féleképpen is hozzáadjuk a szappanodhoz.

3 egyszerű lépés a tökéletes kecsketejes tömbszappanért

Hogyan működik egy sokszorosan rizzsel elkészített szappan? Nézd meg a videót!

Mit tud a rizs a szappanban?

A rizses összetevők isteni krémes, fényes, kemény szappant adnak. A rizsszappan selymessé varázsolja a bőrt, nemcsak keményítő, hanem bőrápoló vitaminok is megtalálhatóak benne. Tartalmaz B1-, B2-, E- és K-vitaminokat, bársonyossá, hidratálttá teszi a bőrt.

Az exkluzív rizsszappan különleges titkai

A Tripla + 1 rizsszappan a Krémes kényeztetés tejes szappanokkal Mesterkurzusról egy olyan szappan, amelynek készítése során a rizs különleges tulajdonságait hasznosítjuk.

A rizs ereje a keleti bőrápolásban

A rizs régóta fontos szerepet játszik az ázsiai bőrápolási rutinokban, és különösen a rizsvíz felhasználása híres a bőrregeneráló és hidratáló hatásáról.

Különleges technikák a rizs felhasználására

A mesterkurzus során bemutatott négy különböző módszer segítségével a rizst különböző formákban használjuk a szappankészítés során.

A Tripla + 1 rizsszappan előnyei és hatásai

A videósorozatban bemutatott Tripla + 1 rizsszappan nem csupán szép és illatos, hanem rendkívül hatékony is. A rizsszappan krémes, fényes textúrája szinte kényezteti a bőrt, miközben a benne található B1-, B2-, E- és K-vitaminok gazdag tárháza táplálja és revitalizálja azt. Emellett a szappan keményítőtartalma is hozzájárul a bőr hidratáltságához és bársonyosságához.

A rizsszappan rendkívül sokoldalú, és alkalmas minden bőrtípusra, így akár érzékeny vagy problémás bőrűek számára is ideális választás lehet. A szappan rendszeres használata láthatóan javíthatja a bőr állapotát, rugalmasságát és vitalitását, így érdemes kipróbálni ezt az egzotikus összetevővel gazdagított terméket a mindennapi bőrápolási rutin részeként.

Ezen kívül a rizsszappan számos más előnnyel is rendelkezik, amelyekről a mesterkurzus során részletesen szó esik. Például a rizs antioxidáns tulajdonságai révén segíthet a bőrsejtek károsodásának megelőzésében és a bőr öregedési folyamatainak lassításában. Ezáltal nem csupán azonnali, hanem hosszú távú bőrápolási előnyöket is nyújt a rizsszappan használata.

A rizsszappan sokoldalúsága és alkalmazása

A rizs szappankészítésben történő felhasználása számos módon lehetséges, és ezen a mesterkurzuson négy különböző technikát mutatok be, hogy hogyan lehet a legjobban kihasználni ennek az összetevőnek a bőrápoló tulajdonságait. A rizsszappan ideális választás minden bőrtípus számára, beleértve az érzékeny vagy problémás bőrt is. Rendszeres használata javíthatja a bőr állapotát és megjelenését, így érdemes beilleszteni a mindennapi bőrápolási rutinba.

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com