Új szappankészítő közösség

Új szappankészítő közösség

ÍRTA: Szappan Mentor

Csiszár Andrea vagyok, SzappanMentorként allergiásoknak és hobbi szappankészítőknek segítek a szappankészítésben és a saját üzlet felépítésében. Legyen a szappankészítés újra olyan természetes az otthonokban, mint régen!

Az új szappankészítő közösség előzménye az a csoport, ami több mint 5 éve működik a legnépszerűbb közösségi oldalon.  E csoport tagjai azok közül kerültek ki, akik elvégezték a Szappankészítés Minitréninget.

A VIP Facebook csoport megszűnik, helyette hallgatói csoport a a lakul. Kérlek, figyeld és olvasd a hírleveleket, érkeznek a részletek hamarosan!
Hálásan köszönöm azoknak, akik eddig aktívak voltak, folytatás következik az új ügyfélcsoportban❣️

Sok értékes tartalom született 2017 január óta, amióta ez a VIP csoport létezik

Ezek a tartalmak természetesen hozzáférhetőek maradnak, de több frissítés nem lesz és csatlakozni sem lehetséges hozzá.
Kísérleteztünk Fájlokkal, Témákkal, Kalauzokkal, Videókkal, hogy megtaláljuk a legjobb segítő módszereket, amiket a Facebook mint felület, megenged.
Egyéb szappanmentoros FB projektcsoportok is indultak, sokat tanultam az egyes csoport típusokról és lehetőségeikről.
A Facebook nem tanulási környezet, hanem egy közösségi oldal. Nem az egyéni fejlesztést tűzte ki zászlajára, egyszerűen csak igyekszik minél több célra alkalmassá válni. Olyanokra is, amilyenekre a felhasználók szeretnék használni, így fejlesztették a csoport felülteket is. A cél az, hogy minél több időt töltsünk a platformon.
Ezért fejlesztettem a Tudástárat, ami kimondottan egy online oktatási környezet és messzemenően alkamas ismeretanyag rendszerezésére, egyéni tanulásra, fejlődésre.
Az új szappankészítő közösség tagjai azok az elkötelezett résztvevők lesznek, akik résztvettek egy vagy több kurzuson.

Meghívást kapnak az új szappankészítő közösség leendő tagjai

  • a kezdő kurzusok résztvevői
  • a Mesterkurzusokat végzettek
  • a személyes, szegedi workshopokon résztvevők

Ha megnézted a videót, iratkozz fel a csatornára, és kérj értesítéseket a csengő ikonra kattintva!

Még egy új hírt hoztam

Ezen a héten indul egy új videósorozat, amiben megmutatom az utóbbi kurzusokon készült szappanokat. Ezért is hasznos, ha feliratkozol, így nem maradsz le semmiről.

Tarts velem, ha érdekelnek ezek a szappanok! (A fotóikat már láthattad a Facebook oldalon, az Instagramon, Pinteresten is – no és persze a Tudástár felületén is.)

Részletek hamarosan!

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Miért jó dolog szappant készíteni?

Ebben az ingyenes videótréningben megmutatom, milyen eszközökre és anyagokra lesz szükséged a szappankészítéshez. Valamint megnézzük, hogyan lehet kudarcmentesen csinálni. 

Töltsd ki az űrlapot, és kérd a tréninget!

Nézd meg ezeket is:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com